Detalii
in aceasta carte sunt prezentate varietaţile de miere, cu precadere cele mediteraneene din Italia, dar şi sortimentele romaneşti cele mai apreciate. Ultimele capitole sunt rezervate utilizarii mierii in bucatarie şi in cosmetica. Astfel, cititorilor le sunt dezvaluite numeroase reţete pentru sanatate, uşor de realizat şi la indemana oricui, care au ca principal ingredient mierea, precum şi un numar impresionant de reţete de mancaruri sarate, deserturi şi bauturi, toate avand la baza mierea, aceasta adevarata minune a naturii .
Cuprins:
Mierea - o minune a naturii
Un deliciu de culoarea chihlimbarului
Mierea in istorie
Un dar al albinelor
O ierarhie complexa
De la flori la miere
Mana omului
Mierea şi legislaţia
Eticheta
O sursa de sanatate şi bunastare
Chimia mierii
Proprietaţile terapeutice
Varietaţi de miere
Mierea poliflora
Mierea monoflora
Alte sortimente de miere romaneasc?
Sortimente mediteraneene din Italia
Mierea in camara, in bucatarie şi in cosmetica
Conservarea
Ingredient cosmetic
in bucatarie
Creme, balsamuri şi impachetari
Reţete pentru bunastare şi sanatate
Mierea ca elixir
Lichioruri, ceaiuri, sucuri ţi siropuri
Mierea in bucatarie
Mancaruri sarate
Deserturi rustice
Mai multe informatii
Cod produs | CAR016 |
---|---|
Greutate | 0.3920 |