Detalii
Pudra de cacao alcalinizata de o culoare maro inchisa si aroma intensa.
Ideala pentru produse de patiserie, dulciuri, cereale, topping-uri si produse lactate, având numeroase beneficii vindecătoare și medicinale.
Valoare nutritionala
Cacao este bogat în minerale, cum ar fi fier, magneziu, calciu, fosfor, cupru și mangan. Este, de asemenea, o sursă bună de seleniu, potasiu și zinc, oferind organismului carbohidrați, proteine și fibre dietetice. În plus, conținutul de colesterol din acesta este aproape neglijabil. Acesta conține unt de cacao, care este un amestec de grăsimi mononesaturate cum ar fi acidul oleic și grăsimi saturate, și anume acidul stearic și acidul palmitic.
Este mult mai mult decât o plăcere vinovată!
Beneficii
Cacao oferă calități antiinflamatorii, antialergice, anti-carcinogene și antioxidante și a demonstrat efecte pozitive prin acordarea de numeroase beneficii pentru sănătate. Reduce tensiunea arterială crescută.
Bogata în flavonoide ajută la scăderea tensiunii arteriale și la îmbunătățirea elasticității vaselor de sânge.
Studiile de cercetare efectuate asupra acestui subiect au arătat schimbări pozitive în tensiunea arterială sistolică și diastolică ca urmare a consumării de produse pe bază de cacao în locul ceaiului negru și verde. Aceste schimbări favorabile sunt atribuite prezenței antioxidanților care stimulează producerea de oxid nitric, ceea ce ajută la menținerea relaxată a vaselor de sânge.
Mai mult, acest lucru ajută la menținerea unui sistem circulator sănătos.
Mai multe informatii
Cod produs | CON009 |
---|---|
Greutate | 1.0000 |