0371 041 040 / 0744 592 696

Cos:

0
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

Bun venit

Informatii si servicii

Va multumim pentru interesul manifestat fata de site-ul apiluk.ro.

Acest site este intretinut si administrat de Imaculat Lukoserv SRL. Intregul continut al site-ului – texte, imagini, grafice, programe si alte date - nu pot fi publicate, transmise sau copiate fara acordul scris al reprezentantului legal al societatii Imaculat Lukoserv. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

Imaculat Lukoserv isi asuma dreptul de a face modificari ale informatiilor cuprinse pe site. Atat preturile cat si specificatiile tehnice sunt informative, ele putand fi modificate fara preaviz in functie de modificarile de curs valutar, modificarile de pret operate de producator, epuizarea unei promotii etc.

Pentru a afla care produse sunt pe stoc va rugam nu ezitati sa ne contactati pe e-mail sau telefonic. In cazul in care un produs nu este disponibil, el poate fi adus in 30 zile lucratoare.

Toate produsele sunt noi. Preturile afisate sunt exprimate in RON si includ TVA.

Plata se poate face in numerar la sediul firmei, ramburs in lei la momentul livrarii sau prin virament bancar. Pentru plata prin ordin de plata sau depunere de numerar in cont aveti nevoie de urmatoarele date:

Nume firma: SC Imaculat Lukoserv SRL
Adresa: Str. Anton Pann nr. 8 Timisoara
Nr.Regestrul Comertului: J35/3833/1994
Cod unic inregistrare (CIF): RO6688589
Cont IBAN: RO23 BUCU 1071 3042 4974 8RON
Banca: ALFA BANK agentia Timisoara

Program de lucru

Luni - Vineri: 09:00-17:00
Sambata - Duminica: INCHIS
iar in afara programului ne puteti contacta pe e-mail: comenzi@apiluk.ro

Costul transportului si termenul de livrare sunt in functie de greutatea si volumul coletului, valoarea rambursului si locul de destinatie. Costul va fi comunicat telefonic de catre un operator in maxim 24 de ore dupa lansarea comenzii. De obicei, termenul de livrare variaza intre 24 ore si max. 5 zile lucratoare.

Va multumim
Echipa Apiluk