0371 041 040 / 0744 592 696

Cos:

0
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

Bun venit

Termeni si conditii GDRP

Folosirea site-ului www.apiluk.ro presupune acceptarea de catre clienti a tuturor termenilor si conditiilor precum si a dreptului furnizorului de a efectua modificari asupra continutului site-ului fara vreo instiintare prealabila.

Societatea noastra a implementat Regulamentul 679/2016 UE (GDPR) intrat in vigoare in data de 25 mai 2018 in toate tarile din Uniunea Europeana, privind protectia datelor cu caracter personal luand masuri tehnice si organizatorice permise de tehnolgia actuala, pentru protectia si confidentialitatea datelor dv.

Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor descrise pe www.apiluk.ro si constau in:

  1. Procesarea comenzilor plasate telefonic sau prin e-mail, confirmarea comenzilor
  2. Oferirea de produse si/sau servicii
  3. Solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre unitatea noastra
  4. Inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale, reducerilor si a altor beneficii

Consideram ca prin acceptarea termenilor si conditiilor prezente va dati consimtamantul pentru prelucrarea acestor date personale, care sunt necesare scopurilor descrise mai sus.

Datele personale ale dv. se vor stoca in baza noastra de date maxim 3 ani de la plasarea ultimei comenzi dupa care vor fi sterse.

Datele dv. personale se pot transmite spre ANAF prin declaratiile fiscale obligatorii (D394).

De asemenea, aceste date se pot pune la dispozitia altor institutii publice daca sunt solicitate si se bazeaza pe acte normative in vigoare.

Datele personale furnizte de dv. nu se vor transmite in afara UE si nici nu vor fi puse la dispozitia altor site-uri sau entitati economice.

Retragerea prezentului consimtamant se poate face printr-o solicitare scrisa adresata societatii Imaculat Lukoserv cu sediul in Timisoara, jud. Timis, str. Anton Pann nr.8, cod postal 300102 sau prin e-mail transmis la adresele contact@imaculat.ro si/sau comenzi@apiluk.ro

La retragerea consimtamantului unitatea noastra va proceda la incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal ale dv. din momentul primirii cererii de retragere a consimtamantului. Datele prelucrate anterior nu vor fi afectate de retragerea consimtamantului.

Pentru orice alte informatii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal ale dvs. in unitatea noastra,va puteti adresa responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal la adresa de e-mail : dpo@protectiedatevest.ro